Belægning

Mangler du en ny terrasse, er indkørslen slidt, eller trænger gårdhaven til en kærlig hånd?

​Hos Jan D. Larsen prioriterer vi en solid belægning som ser godt ud. Med 20 års erfaring inden for jord- eller stenbelægninger til indkørsler, veje, stier, trapper eller andet. Vi er meget fleksible og sikrer igennem en tæt dialog, at belægningen giver netop det finish som du efterspørger. Her på siden finder du billeder fra et lille udsnit af vores færdige belægningsarbejde.​

En langsigtet løsning

Når der skal ligges en langtidsholdbar belægning, er det afgørende, at man gør et omhyggeligt stykke forarbejde. Er kantblokkende ikke solidt monteret, risikerer man, at belægningen skrider ud. Og er underlaget ikke placeret omhyggeligt, kan belægningen risikere at synke. Særligt ved indkørsler, eller andre belægninger som udsættes for hårdt slid, er det afgørende, at forarbejdet er i orden. Derfor kan det godt svare sig at bruge lidt ekstra energi på at sikre en langsigtet løsning.

Hør nærmere

Betonfliser eller herregårdssten? Skal fliserne ligges symmetrisk eller asymmetrisk? Farvet eller grå belægning?

​Der er mange valg at træffe i forbindelse med nye belægningsprojekter. Og da arbejdet helst skal holde i mange år, er det vigtigt, at man træffer de rigtige valg til at begynde med. Alt afhængigt af de naturlige forhold på stedet, kan nogle valg nemlig være mere hensigtsmæssige end andre. Derfor rådgiver vi dig gerne inden arbejdet påbegyndes. Med din idé, og vores ekspertise, kan vi i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Send os en mail

Vi svarer så hurtigt vi kan

KONTAKT OS I DAG

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Referencer