Gartner

​Hos Jan D. Larsen er vi eksperter i planlægning og anlægning af flotte haver. Hvad enten der er tale om vedligeholdelse af offentlige beplantningsområder, eller anlægning af den private drømmehave, kan vi være din samarbejdspartner.

​Vi tilbyder professionelt gartneriarbejde til en fornuftig pris, og rådgiver glædeligt i forbindelse med udarbejdelsen af nye haveplaner. Så hvis du endnu ikke har en færdig plan for projektet, kan vi også være behjælpelige med, at dine idéer bliver til virkelighed på en fornuftig måde.

Haver med plads til mennesker

Haver og udeområder danner rammerne om en stor del af vores tilværelse i sommerhalvåret. De fleste kender den unikke følelse man får, når smukke omgivelser og godt vejr går op i en højere enhed. Faktisk kan de fysiske rammer gøre utroligt meget for vores indre ro og velvære.

​Vi vil gerne være behjælpelige med at etablere et udeområde fyldt med ’lommer’ af sindsro. Et tilflugtssted med skygge fra sommersolen, et vestvendt plateau til at nyde solnedgangen eller en rummelig busk med mulighed for at der kan bygges hemmelige huler. Der er utroligt mange muligheder når der skal anlægges nye udeområder.

​For os er udgangspunktet, at udeområderne skal indbyde til, at både børn og voksne får lyst til at befinde sig i haven og nyde sommertiden.

Hos Jan D. Larsen arbejder vores gartner i tæt dialog med dig. Vi tager glædeligt imod både store og små projekter, og vores kompetencer favner bredt.

​Vi arbejder med pleje og vedligeholdelse, men vi foretager også større projekter som anlægning af nye haveområder. Beskæring eller flytning af større beplantning hører ligeledes ind under vores arbejdsområde. Og skal der ligges fliser til terrasse eller stisystem, foretager vi også professionelt belægningsarbejde.

​Vi arbejder allerede på flere haveprojekter i Vejle, Fredericia og omegn, men vi tager altid imod opkald, så vi kan snakke uforpligtende om dine idéer, uanset hvor i landet du befinder dig.

Send os en mail

Vi svarer så hurtigt vi kan

KONTAKT OS I DAG

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Referencer