Kloakarbejde

​Hos Jan D. Larsen har vi mere end 20 års erfaring med opførelse af kloak og nedrivningsanlæg. I kraft af denne erfaring har vi opbygget et indgående kendskab til lokalområdet i Vejle, Fredericia og omegn. Hvad enten du er privat, erhvervsdrivende, eller leder efter en samarbejdspartner på vegne af det offentlige, er vi et sikkert valg til at udføre opgaven.​​

Reparation, Service og installation

Vi varetager alle opgaver i forbindelse med kloakarbejdet, uanset om der er tale om reparation, servicearbejde (så som slamsugning) eller installation af et nyt kloaksystem. Jan D. Larsen er autoriseret kloakmester, og her i virksomheden lægger vi vægt på, at arbejdet udføres grundigt, professionelt og effektivt.

Vi anvender højteknologisk måleudstyr til at sikre kloaksystemets langsigtede funktionsdygtighed, og vi tager gerne moderne teknikker i brug for at opnå et effektivt resultat. Herunder kan kloakseparering eksempelvis nævnes, hvor regnvand og spildevand adskilles for at mindske belastningen på kloakrørene. Skal du bruge en kloakløsning i et område som er udsat for periodevis vandbelastning skal du endelig tage kontakt til os for nærmere rådgivning og ekspertise.

Akut Kloak Service

​Vi vedligeholder naturligvis vores egne kloaksystemer og påtager os ansvaret for, at arbejdet bliver udført korrekt. Men uanset om vi, eller andre, har konstrueret systemet kan der altid opstå problemer såsom rotter, indtrængende trærødder eller slitage. Her yder vi en akut service, og vi har mulighed for at rykke hurtigt ud og løse problemet på en hensigtsmæssig måde.

Send os en mail

Vi svarer så hurtigt vi kan

KONTAKT OS I DAG

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Referencer