​Slamsuger

​Mangler du en professionel slamsuger?

Hos Jan D. Larsen udfører vi kvalitetsbevidst slamsugningsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi foretager en alsidig række services i forbindelse vedligeholdelse af kloak- og afløbssystemer. Men vi varetager også konkrete enkeltopgaver for at løse akutte problemer, og vi rykker hurtigt ud, hvis din kloak er stoppet. Hvis du oplever tilbagevendende problemer kan vi tilbyde vores assistance, da vi også arbejder med opsætning og reparation af kloaksystemer.

Vi prioriterer en god hygiejne så det ikke er til at se, når vi har været ude og ordne det beskidte arbejde.

Lokal erfaring og ekspertise

Vi har i kraft af mere end 20 års erfaring opbygget et solidt kendskab til de lokale forhold i området omkring Vejle og Fredericia. Hvis uheldet er ude er vi derfor i stand til at rykke hurtigt ud fra vores maskinpark i Fredericia. Her har vi de relevante maskiner til at løse større slamsugningsopgaver, hvad enten der skal suges, spules, eller bare bortskaffes materiale.

Bekæmp problemerne inden de opstår

Det kan give rigtig god mening, at få løst mindre besværligheder inden de udvikler sig til større problemer. Derfor anbefaler vi, at man jævnligt fører tilsyn med kloaksystemerne.

Vi kan tilbyde en kompetent tilsynsføring med dine lokale forhold for øje, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en akut opgave. Kontakt os i dag på tlf. 40 19 85 80 og få nærmere information. 

Indhent et tilbud på netop din opgave!

Står du og mangler et tilbud på jordarbejde, slamsugning, støbe- eller belægningsarbejde? Udfyld formularen og vi sender dig et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør

Jan D. Larsen ApS

CVR: 30557999

Adresse​

Bøgeskovvej 41
7000 Fredericia

Kontakt

Telefon: 40 19 85 80

E-mail: jan@jandlarsen.dk

Entreprenør Jan D. Larsen ApS
Bøgeskovvej 41
7000 Fredericia