Kloakarbejde

Er kloakken gået i stykker, fungerer afløbet ikke som det skal, eller skal du have installeret et nyt kloaksystem?

​Hos Jan D. Larsen har vi mere end 20 års erfaring med opførelse af kloak og nedrivningsanlæg. I kraft af denne erfaring har vi opbygget et indgående kendskab til lokalområdet i Vejle, Fredericia og omegn. Hvad enten du er privat, erhvervsdrivende, eller leder efter en samarbejdspartner på vegne af det offentlige, er vi et sikkert valg til at udføre opgaven.​​

Reparation, service eller installation

Vi varetager alle opgaver i forbindelse med kloakarbejdet, uanset om der er tale om reparation, servicearbejde (så som slamsugning) eller installation af et nyt kloaksystem. Jan D. Larsen er autoriseret kloakmester, og her i virksomheden lægger vi vægt på, at arbejdet udføres grundigt, professionelt og effektivt.

Vi anvender højteknologisk måleudstyr til at sikre kloaksystemets langsigtede funktionsdygtighed, og vi tager gerne moderne teknikker i brug for at opnå et effektivt resultat. Herunder kan kloakseparering eksempelvis nævnes, hvor regnvand og spildevand adskilles for at mindske belastningen på kloakrørene. Skal du bruge en kloakløsning i et område som er udsat for periodevis vandbelastning skal du endelig tage kontakt til os for nærmere rådgivning og ekspertise.

Akut kloak service

Vi vedligeholder naturligvis vores egne kloaksystemer og påtager os ansvaret for, at arbejdet bliver udført korrekt. Men uanset om vi, eller andre, har konstrueret systemet kan der altid opstå problemer såsom rotter, indtrængende trærødder eller slitage. Her yder vi en akut service, og vi har mulighed for at rykke hurtigt ud og løse problemet på en hensigtsmæssig måde.

Tag endelig kontakt til os på tlf. 40 19 85 80 til en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Vejle, Fredericia og omegn.​

Entreprenør

  • Jan D. Larsen ApS
  • CVR: 30557999

Kontakt

  • Bøgeskovvej 41
  • 7000 Fredericia